Werken bij Vlot Solutions

Stagiair Software Development

Stagiair Software Development

Wil jij ervaring opdoen in de dynamische wereld van softwareontwikkeling en IT dienstverlening? En wil je stage lopen bij een softwarebedrijf die in is voor nieuwe ideeën, open staat voor kritische vragen en waar jij je eigen inbreng kunt geven? Dan is een stageplaats bij Vlot Solutions iets voor jou! Jij krijgt bij ons de ruimte om de kennis en theorie die je tijdens je opleiding hebt opgedaan toe te passen in de praktijk. We hebben stagemogelijkheden voor een afstudeerproject, maar er zijn ook mogelijkheden voor een derdejaars stagiaire die een opleiding in de richting van Software Development volgt.

Jouw opdracht
Er zijn verschillende opdrachtmogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan het mee ontwikkelen van een nieuw klantenportaal. Maar wij staan ook heel erg open voor jouw eigen ideeën en/of wensen, zodat we op die manier samen een opdracht kunnen vormgeven.

Wat verwachten we van jou?

  • Jij bent leergierig, ambitieus, hebt een frisse blik en draagt graag nieuwe ideeën aan.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een echte teamplayer die weet  wanneer je jouw collega’s in moet schakelen om tot de juiste oplossing te komen.  
  • Jouw karakter sluit aan bij onze kernwaarden: je bent Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

 Wat bieden wij jou:

  • Een uitdagende stageopdracht met een passende stagevergoeding.
  • Veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng, maar uiteraard ook de juiste begeleiding voor jou als stagiair(e). 
  • Een eigen werkplek op een mooi kantoor met informele sfeer.
  • Gemotiveerde en betrokken collega’s die jou graag helpen bij het slagen van jouw stage- of afstudeeropdracht. 

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan snel door jouw cv en motivatie te mailen naar hrm@vlotsolutions.nl en wie weet drinken wij binnenkort samen een (digitaal) kop koffie of thee om de mogelijkheden voor een (afstudeer)stage bij Vlot Solutions te bespreken! Voor meer informatie functie kun je contact opnemen met Marinda van Lagen, HRM Consultant. Zij is te bereiken via telefoonnummer 06 - 4339 2626.