Vlot Solutions wordt onderdeel van Total Specific Solutions

Logo TSS.jpgvrijdag 10 januari 2020 09:41

Vlot Solutions wordt onderdeel van Total Specific Solutions (“TSS”). Total Specific Solutions is een Europese toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Deze marktexpertise stoelt in de meeste gevallen op decennia aan ervaring. De sectoren waarin TSS met name actief is zijn de lokale en centrale overheid, de zorg, retail, financiële dienstverlening en accountancy, juridische dienstverlening, de vastgoedmarkt, automotive en professionele verenigingen en de educatieve sector. TSS is onderdeel van het Canadese Constellation Software Inc. Meer informatie op de website: www.totalspecificsolutions.com.

Sinds de oprichting van Vlot Solutions in 1985 zij wij dankzij onze medewerkers en klanten gegroeid tot het bedrijf dat wij nu zijn. Wij zijn erg trots op de leidende positie die wij in dit domein hebben kunnen bereiken. Innovatie, kwaliteit, klantgerichtheid en klanttevredenheid zijn belangrijke waarden voor zowel TSS als Vlot Solutions. Door aansluiting bij TSS hebben wij er alle vertrouwen in dat wij door de combinatie van zelfstandigheid in de groep en het leren en delen van ervaringen met andere TSS-ondernemingen mooie ontwikkelingen kunnen doormaken voor ons bedrijf en onze klanten. Als bijlage treft u het persbericht aan waarin een nadere toelichting staat beschreven.

Wij danken u voor het tot heden in ons gestelde vertrouwen en spreken de wens uit dat onze relatie nog lang mag voortduren. Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
200110 - Vlot Solutions - Persbericht NL .pdf116,8 kBapplication/pdfdownload

« Terug