Lente: de periode dat alles groeit!

voorjaar1.jpgvrijdag 29 maart 2019

Lente: de periode dat alles groeit!
Ideeën zijn een beetje als de lente. U plant iets en door daar voldoende aandacht aan te schenken en te overleggen met uw naaste collega’s hoopt u dat hetgeen u heeft geplant de groei doormaakt die u vooraf voor ogen had.
Ook binnen Vlot Solutions zijn er ideeën. Een idee dat we met deze nieuwsbrief willen delen met u is de implementatie van gebruikersgroepen. Op deze manier hopen we op meer interactie tussen onze gebruikers, Vlot Solutions en toekomstige ontwikkelingen. Aangezien dit idee net is geplant zullen er, naar wij hopen, de vorderingen komen die ook wij vooraf voor ogen hebben!

Naast ideeën zijn er ook nieuwe ontwikkelingen als het gaat om personele bezetting binnen Vlot Solutions. Wellicht heeft u onze nieuwe collega Max al aan de lijn gehad. Max is sinds 3 maanden lid van het support team en daar zijn we blij mee! Veel van onze klanten vragen naar onze collega Sandjoe, zij geniet op dit moment van haar zwangerschapsverlof en we hopen haar in juni weer te mogen verwelkomen. Ook de afdeling ontwikkeling kent 2 nieuwe medewerkers in Rob en in Maarten. Meer hands on voor mooie en nieuwe ideeën en ontwikkelingen!

Uiteraard kennen we ook software ontwikkelingen. Heeft u al kennis gemaakt met ANS? Nee dat is geen nieuwe medewerker maar staat voor het Afspraak Notificatie Systeem. Een geautomatiseerd proces waarmee u in staat bent uw klanten een email en /of SMS te laten versturen als bevestiging of herinnering aan een gemaakte afspraak. Tegenwoordig zelfs met de mogelijkheid om die personen die het niet op prijs stellen genotificeerd te worden uit te sluiten van notificatie.
Ook met ons KTO (Klanttevredenheidonderzoek) zijn er gelukkig vorderingen waar wij u van op de hoogte zullen houden. Sterk punt is het uitgangspunt dat ook bedrijfseigen vragen toegevoegd kunnen worden en dat u met een real-time Dashboard de respons kunt meten. Hierover hopen wij u op een later moment meer te kunnen informeren.

Werkt u met pedicures? Krijgt u in allerhande formats de facturen doorgestuurd van uw pedicures? Dan is voor u hét Pedicureportaal de oplossing! Een online portaal waarbij de pedicure, zonder dat ze hiervoor toegang tot Orthomatic nodig hebben, de behandelingen kunnen doorzetten naar Orthomatic waar u deze in het juiste format binnen krijgt. Daarbij krijgt de pedicure een overzicht van haar ingediende behandelingen en uw organisatie ontvangt ook een gegenereerd overzicht. In de praktijk wordt dit al volop ingezet, vaak ook in combinatie met de Podotherapie optie in Orthomatic.

De OSA formulieren zijn binnen de eerste klanten uitgezet en daar hebben we positieve feedback op mogen ontvangen . Eén van onze klanten stelt zelfs dat het invullen van de leesten, supplementen en productieformulieren hem slechts 3 minuten kost en sneller is dan op papier! Daar zijn we super trots op!

Naast al deze informatie willen wij u als laatste op de hoogte stellen van de deelname van Vlot Solutions als sponsor tijdens het ISPO jaarcongres woensdag 10 april in Utrecht. Items op deze dag gaan over innovatie en daar sluit onder meer het Aanmetersportaal mét de OSA formulieren heel goed op aan. Wij nodigen u uit voor een bezoekje aan onze stand!

Rest mij u namens Vlot Solutions te bedanken voor het lezen van onze nieuwsbrief. Heeft u vragen, bent u nieuwsgierig naar meer mogelijkheden met Orthomatic of andere producten? Laat u het dan vooral weten! Dat kan op sales@vlotsolutions.nl of op ons bekende nummer 010-2643434. U kunt dan vragen naar Jacqueline Kant.
Wij wensen u een lente vol ideeën!

« Terug

OVER VLOT SOLUTIONS

    Vlot Solutions heet u welkom op haar website. U kunt hier kennis nemen van ons bedrijf en onze producten

 Lees meer  

UPDATES

  

Vanaf deze plek kunt u direct de nieuwe update van de software downloaden

Downloads

SUPPORT

 

support@vlotsolutions.nl
Tel.: 010 – 264 34 34
Fax: 010 – 264 34 35

Lees meer