ContentManager

zorgverzekeraars.pngdonderdag 27 december 2018

De ContentManager van Vlot Solutions:
Dé oplossing voor het flexibel, tijdbesparend en eenvoudig updaten van uw nieuwe contractprijzen!

 Intro
U herkent het vast wel. De uitdaging van de contractprijzen en bijbehorende voorwaarden over uw producten van uw zorgverzekeraars en zorgkantoren ieder begin van een nieuw jaar.
Om het u makkelijker te maken is er de ContentManager van Vlot Solutions!

 Wat is de ContentManager?
De ContentManager zorgt ervoor dat de standaard contractprijzen en de bijbehorende voorwaarden van Zorgverzekeraars en Zorgkantoren na een import automatisch worden doorgevoerd in de calculatie en voorwaarden van uw product die u vindt in onder de samengestelde artikelen in uw Orthomatic of Elamatic.

 Hoe werkt dat?
Na een stukje initiële inrichting door onze helpdesk worden er automatisch berichten verstuurd als er aanpassingen zijn in de contractvoorwaarden. Deze berichten herkent u aan het vertrouwde rode uitroepteken bovenin uw scherm van Orthomatic of Elamatic. Als u dit uitroepteken aanklikt ziet u een overzicht van binnengekomen meldingen. Daarnaast ontvangt u ook nog een email bericht als er wijzigingen zijn.
Op het moment dat er een wijziging is kunt u ervoor kiezen deze wijziging door te voeren door middels 3 simpele muisklikken. Et Voilà! In de calculatie van uw samengestelde artikel worden de standaard contractprijzen met bijbehorende voorwaarden aangepast!
De ContentManager: Simpel, Snel & Voordelig!

Meer info over voorwaarden of tarieven? Neemt u gerust contact op via sales@vlotsolutions.nl of belt u met het vertrouwde nummer 010-2643434. U kunt vragen naar Jacqueline Kant.

« Terug

OVER VLOT SOLUTIONS

    Vlot Solutions heet u welkom op haar website. U kunt hier kennis nemen van ons bedrijf en onze producten

 Lees meer  

UPDATES

  

Vanaf deze plek kunt u direct de nieuwe update van de software downloaden

Downloads

SUPPORT

 

support@vlotsolutions.nl
Tel.: 010 – 264 34 34
Fax: 010 – 264 34 35

Lees meer