Sinterkerst en de lamp?

Sinterkerst.jpgvrijdag 30 november 2018

Sinterkerst en de lamp?

En dat was dan de herfst.. we gaan , zoals men dat noemt, aan de donkere dagen voor sint en kerst beginnen.

Dagen die bij de klanten van Vlot Solutions veelal in het teken staan van eindejaar drukte..

Uw klanten die verzekeringstechnisch gezien nog dat paar schoenen of kousen willen en soms verwachten dat u dat ook nog binnen een korte termijn kunt leveren.

Een van onze klanten noemde dat ooit gekscherend  het “Alladin service level”, met andere woorden wrijf over de lamp en ik vervul al uw wensen.. Was het soms maar zo simpel!

Dagen die binnen Vlot Solutions in het teken staan van de veranderingen in de contracten en de verwerking daarvan in de software. Want wat zouden de zorgverzekeraars voor u én ons in petto hebben in 2019?.... Welke overzichten worden er van u verwacht? Aantallen in kousen, Haarwerken, Mammcare, OSA, OSB, maatwerk of confectie? Doorlooptijden, aantallen per behandelaar? Locatie? 

Als u hier handigheid in zoekt zou ons Vlot dashboard een welkome oplossing kunnen zijn.  Een zeer gebruiksvriendelijke manier om rapportages te maken. Daarnaast zijn er nog allerhande mogelijkheden die binnen uw bedrijf DNA kunnen passen maar u misschien nog niet kent en/of nader toegelicht wilt hebben.

Ook kijken we vooruit. Het jaar 2019 zal onder meer in het teken staan van ons Aanmetersportaal.

Dé webbased oplossing waarmee u uw (externe) aanmeter faciliteert.  Sinds kort zijn de OSA formulieren volledig digitaal te verkrijgen en de reacties zijn veelbelovend. U kunt hierbij denken aan leesten, schachten, supplementen etc. tot aan een uitbestedingsformulier toe. Ook voor onze bandagisten, Instrumentmakers en haarwerkers is dit mooie product inzetbaar! Met uiteraard de eigen, branche gerichte, formulieren.

Wij staan u graag te woord om samen met u te kijken naar wat handig en passend zou kunnen zijn. U kunt voor meer informatie altijd een email sturen naar sales@vlotsolutions.nl of belt u ons op 0102643434.

Wij wensen u succes in deze laatste maanden en als u in de positie komt van de ”op korte termijn snel leveren klant” dan hopen wij dat u eens terugdenkt aan die lamp en er een glimlach op uw gezicht verschijnt.

Namens Vlot Solutions,

Een hartelijke groet,

Jacqueline Kant, Accountmanager

« Terug

OVER VLOT SOLUTIONS

    Vlot Solutions heet u welkom op haar website. U kunt hier kennis nemen van ons bedrijf en onze producten

 Lees meer  

UPDATES

  

Vanaf deze plek kunt u direct de nieuwe update van de software downloaden

Downloads

SUPPORT

 

support@vlotsolutions.nl
Tel.: 010 – 264 34 34
Fax: 010 – 264 34 35

Lees meer